Trouwjurken Zaandam

Geplaatst op door

Trouwjurken Zaandam

De collectie trouwjurken in Zaandam bestaat uit bekende merken, Het Zaanse Bruidshuis is namelijk leverancier van het Deense merk Lilly, een familiebedrijf met een lange traditie en geschiedenis in de bruidsmode. Niet alleen zijn de trouwjurken erg mooi gedesigned, superieur afgewerkt de bruidsmode van Lilly is ook nog eens zeer betaalbaar en de meeste bruidsjurken hebben een hele korte levertijd.

Betaalbare collectie trouwjurken

Tijdens de mooiste dag van je leven steel je de show in een trouwjurk van Bridalstar of Allure bridal, van deze merken heeft Het Zaanse Bruidshuis een groot deel opgenomen in de collectie. Niet alleen prachtige jurken ook deze jurken blijven zeer betaalbaar en zijn leverbaar in grote maten en in diverse kleuren. Omdat deze jurken op bestelling voor je worden gemaakt is de levertijd wat langer.

Samen met de stylistes van Het Zaanse Bruidshuis vindt je absoluut de mooiste jurk voor de mooiste dag van je leven. Niks moet alles mag, en jij moet je prettig voelen in je jurk dat is één van de kernwaarden van Het Zaanse Bruidshuis.

Betaalbare avondjurken

Niet alleen voor een trouwjurk ga je naar Zaandam, ook voor betaalbare avondmode en avondjurken ben je bij Het Zaanse Bruidshuis aan het goede adres. een leuke avondjurk heb je al voor een klein prijsje. Natuurlijk vindt je daar ook de passende accessoires bij.

Geen imitatie of goedkope kwaliteit

Steeds vaker worden goedkope trouwjurken en imitaties van bekende merken aangeboden via marktplaats of zolderkamers. Deze jurken mogen de naam trouwjurk niet dragen. de slechte kwaliteit van het afwerken, de inferieure keuze van materialen en de tegenvallende pasvorm zijn voor Het Zaanse Bruidshuis reden om deze jurken niet in te kopen. Laat je niet verleiden door de lage prijs om alsnog op internet te shoppen naar een goedkope jurk, in 9 van de 10 gevallen is het een teleurstelling.

Afspraak is afspraak

Een trouwjurk in de Zaanstreek zoek je bij de enige bruidsmode winkel in de regio en dat is Het Zaanse Bruidshuis, samen met de stylistes zoek je een mooie (en betaalbare) trouwjurk uit. Met de stylistes maak je ook de vervolg afspraken voor het passen van trouwjurk vlak voor je bruiloft.